Mikrohullámú sütő szerelése Székesfehérvár

Mikrohullámú sütő szerelése Székesfehérvár

 

A mikrohullámú sütő – hétköznapi nevén mikrosütő, mikró – a háztartási gépek magvas tagja. A szilárd és pépes illetve folyékony ételek, italok melegítésének praktikus eszköze. A mikrosütő alkalmas a fagyasztott ételek gyors kiolvasztására és zömük rendelkezik grill funkcióval is.

Alapszabály, hogy a mikrosütőbe semmiféle fémtárgy nem kerülhet (kivéve, ha a mikró kézikönyve erre nem ad némely pontosan meghatározott kivételt). A mikrosütő hosszú élettartamának egyik feltétele, hogy követjük a használati utasítást.

Ha elromlott mikrosütő, és alábbi problémák jelentkeznek, keressen szerelőt:

 

  • A mikró nem melegít megfelelően, „elfárad”.
  • Működés közben szikrázik, pattog, kigyullad a sütőtérbe helyezett étel, ital.
  • Nem a megszokott hangokat adja, búg a készülék.
  • A forgótányér nem forog.
  • „Kivágja”, „lecsapja” a biztosítékot.
  • A kijelző villog, hibát jelez, a gombok nem reagálnak az utasításokra.

 

Vegye fel a kapcsolatot a székesfehérvári háztartásigép-szerelő szakemberrel, ha a mikrohullámú sütő nem működik, vagy nem megfelelően működik!

+36 20 343 1064

maroshegyszerviz@gmail.com

 

Székesfehérváron és környékén a lehető leggyorsabban orvosoljuk a mikró hibáit – márkától függetlenül. Ha elromlott a mikrosütő és  megbízható szerelőt keres a javításra, akkor kérjük, jegyezze meg:

Maroshegy háztartásigép-szerviz

Mert a tökéletesen funkcionáló háztartás csak precízen működő mikrosütővel képzelhető el!

 

Háztartásigép szerelő szolgáltatásunk az alábbi területeket fedi le:

Székesfehérvár, Szabadbattyán, Tác, Csősz, Soponya, Aba, Seregélyes, Agárd, Gárdony, Sukoró, Pákozd, Velence, Kőszárhegy, Polgárdi, Jenő, Nádasdladány, Úrhida,  Várpalota, Moha, Magyaralmás, Sárkeresztes,  Iszkaszentgyörgy, Zámoly, Pátka, Lovasberény, Nadap, Csór...

Ne feledje, hogy ezeken a településeken és körzetükben a háztartási gépek (mosógép, mosogatógép, tűzhely, mikrosütő, bojler, kazán...) javítása mellett fűtésszerelési, víz-, villanyszerelési feladatokat, kaputechnika, ipari gépek-berendezések, automatikák javítását, karbantartását, szervizelését is vállaljuk.

Székesfehérvár és környéke szerelő