Fűtésszerelés, bojler, kazán javítása Székesfehérvár

Fűtésszerelés, bojler, kazán javítása, szervizelése Székesfehérvár

 

A meghibásodott fűtőberendezés, gázkészülék, elektromos vízmelegítő (bojler, kazán) javítása megbízható szakember hatáskörébe tartozik. A fűtőrendszerek elektromos árammal és/vagy gázzal működnek, a hozzá nem értő szerelés rendkívül balesetveszélyes!

Akár elektromos, akár gázüzemű a berendezés, a probléma elhárítására a megoldás mindig megbízható, hozzáértő fűtésszerelő szakember.

Fűtés híján ellehetetlenülnek a háztartások – a gyors fűtésszerelés rendkívül fontos. A melegvíz hiánya szintén jelentősen megnehezíti a mindennapokat. Az elromlott fűtőberendezés gyors javítása kiemelten fontos! Épp ilyen fontos a folyamatos karbantartás, főleg a fűtési szezon megkezdése előtt!

 

Fűtésszerelő szakember beavatkozására várnak az alábbi problémák:

 

  • Nincs fűtés, melegvíz, vagy le-leáll a berendezés.
  • A rendszerből csepeg a víz.
  • Pirosan világít a gázkészülék lámpája.
  • Hibát jelez a kazán, bojler.
  • Nem egyenletesen meleg a radiátor, akadnak hideg felületek.

 

Vegye fel a kapcsolatot a székesfehérvári Maroshegy Szerviz szakemberével, ha elromlott a kazán, bojler – nincs fűtés és/vagy melegvíz, illetve szeretné szervizeltetni a berendezést.

+36 20 343 1064

maroshegyszerviz@gmail.com

 

Székesfehérváron és környékén a lehető leggyorsabban javítjuk a fűtési rendszerek, bojlerek, kazánok, elektromos vízmelegítők hibáit – márkától függetlenül. Kérjük, jegyezze meg:

Maroshegy háztartásigép-szerviz

 

Mert a tökéletesen funkcionáló, biztonságosan működő háztartás csak hibátlanul  üzemelő fűtőberendezésekkel és folyamatos melegvíz-ellátást biztosító rendszerekkel képzelhető el!

 

 

Háztartásigép szerelő szolgáltatásunk az alábbi területeket fedi le:

Székesfehérvár, Szabadbattyán, Tác, Csősz, Soponya, Aba, Seregélyes, Agárd, Gárdony, Sukoró, Pákozd, Velence, Kőszárhegy, Polgárdi, Jenő, Nádasdladány, Úrhida,  Várpalota, Moha, Magyaralmás, Sárkeresztes,  Iszkaszentgyörgy, Zámoly, Pátka, Lovasberény, Nadap, Csór...

Ne feledje, hogy ezeken a településeken és körzetükben a háztartási gépek (mosógép, mosogatógép, tűzhely, mikrosütő, bojler, kazán...) javítása mellett fűtésszerelési, víz-, villanyszerelési feladatokat, kaputechnika, ipari gépek-berendezések, automatikák javítását, karbantartását, szervizelését is vállaljuk.

Székesfehérvár és környéke szerelő