Ipari berendezések javítása, szervizelése Székesfehérvár

Ipari berendezések javítása, szervizelése Székesfehérvár

 

A nagykonyhai gépek és berendezések üzemzavara problémák egész sorát generálhatja. Egyetlen vállalkozás sem engedhet meg magának akárcsak egy rövidebb működésbeli kiesést, amit egy-egy ipari berendezés meghibásodása okozhat.

A nagyüzemi konyhákon, pékségekben számtalan berendezés végez különféle munkafolyamatokat. Már egyetlen gép kiesése is jelentős bonyodalmat okozhat a folyamatos működésben, sőt, ellehetetlenítheti az egész apparátust.

Ezért fontos, hogy a különböző gépek zökkenőmentesen tegyék a dolgukat. A meghibásodott zöldségtisztító, szeletelőgép, csontfűrész, dagasztógép, daráló, sütő, főzőüst, mosogatógép, a különféle melegen tartó és egyéb nagykonyhai gép javítása sarkalatos kérdés.

 

Számtalan jele lehet annak, amikor egy-egy nagykonyhai gép javításra, szervizre, karbantartásra szorul. 

A berendezés bármelyik munkafolyamatában bekövetkező zavar, mechanikai, és/vagy elektronikai és/vagy nem megfelelő működtetésből eredő hibák és azok következményei, rendellenes hangok, hibaüzenetek, zárlatok esetén mielőbb vegye fel a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken.

 

A Maroshegy Szerviz – Székesfehérváron és agglomerációjában – rendelkezésre áll a meghibásodott ipari berendezések, nagykonyhai gépek javítása, szervizelése tekintetében is.

+36 20 343 1064

maroshegyszerviz@gmail.com

 

Székesfehérváron és környékén a lehető leggyorsabban igyekszünk – márkától függetlenül – beüzemelni,  javítani, szervizelni a meghibásodott ipari berendezéseket, nagykonyhai gépeket.

 

Mert csak a tökéletesen funkcionáló gépezetek nyújtanak tökéletes szolgáltatást és folyamatos munkameneteket.

 

Háztartásigép szerelő szolgáltatásunk az alábbi területeket fedi le:

Székesfehérvár, Szabadbattyán, Tác, Csősz, Soponya, Aba, Seregélyes, Agárd, Gárdony, Sukoró, Pákozd, Velence, Kőszárhegy, Polgárdi, Jenő, Nádasdladány, Úrhida,  Várpalota, Moha, Magyaralmás, Sárkeresztes,  Iszkaszentgyörgy, Zámoly, Pátka, Lovasberény, Nadap, Csór...

Ne feledje, hogy ezeken a településeken és körzetükben a háztartási gépek (mosógép, mosogatógép, tűzhely, mikrosütő, bojler, kazán...) javítása mellett fűtésszerelési, víz-, villanyszerelési feladatokat, kaputechnika, ipari gépek-berendezések, automatikák javítását, karbantartását, szervizelését is vállaljuk.

Székesfehérvár és környéke szerelő