Lakossági víz- villanyszerelés Székesfehérvár

Lakossági víz- villanyszerelés Székesfehérvár

 

Otthonunk villany- és vízvezetékei olyanok, akár a testünket keresztül-kasul behálózó erek és idegek. Bárminemű probléma, meghibásodás, helytelen működés kihat az egész rendszerre. A villanyszerelő és a vízszerelő szakember a legkisebbtől a legnagyobb problémáig szakszerűen orvosolja a bajt. Legyen szó biztosítéktábla cseréről, villanyszerelésről vagy csepegő csapról, csőtörésről vízvezeték-szerelés esetén.

Villanyszerelő szakember a megoldás, ha:

  • nincs áram, de nem az áramszolgáltató a ludas. Ha a villanykapcsolók szikráznak, sercegnek, a kismegszakító vagy a fi-relé állandóan leold, és ha kiégett a biztosíték.
  • az izzók nem a megszokott fénnyel világítanak.
  • nincs áram a konnektorban.
  • „csíp”, füstöl az elektromos berendezés, és/vagy égett szagot érzünk.

Vízvezetékszerelő szakember a megoldás, ha:

  • csepegnek a csapok.
  • beázás nyomait észleljük.

 

Székesfehérváron és 20 kilométeres körzetében számíthat ránk víz- és villanyszerelés tekintetében is.

+36 20 343 1064

maroshegyszerviz@gmail.com

 

Székesfehérváron és környékén a lehető leggyorsabban hárítjuk el a lakossági elektromos árammal kapcsolatos zavarokat, illetve vízvezetékhez kötődő problémákat. Kérjük, jegyezze meg:

Maroshegy háztartásigép-szerviz

 

Mert a tökéletesen funkcionáló háztartás vérkeringése a vízvezeték, idegrendszere pedig az elektromos vezetékek hálózata. Ezek nélkül otthonunk nem működhet ideálisan.

 

Háztartásigép szerelő szolgáltatásunk az alábbi területeket fedi le:

Székesfehérvár, Szabadbattyán, Tác, Csősz, Soponya, Aba, Seregélyes, Agárd, Gárdony, Sukoró, Pákozd, Velence, Kőszárhegy, Polgárdi, Jenő, Nádasdladány, Úrhida,  Várpalota, Moha, Magyaralmás, Sárkeresztes,  Iszkaszentgyörgy, Zámoly, Pátka, Lovasberény, Nadap, Csór...

Ne feledje, hogy ezeken a településeken és körzetükben a háztartási gépek (mosógép, mosogatógép, tűzhely, mikrosütő, bojler, kazán...) javítása mellett fűtésszerelési, víz-, villanyszerelési feladatokat, kaputechnika, ipari gépek-berendezések, automatikák javítását, karbantartását, szervizelését is vállaljuk.

Székesfehérvár és környéke szerelő